Jak gotować jajka? Ekspertka: im delikatniejsza obróbka cieplna, tym jajko zdrowsze

Zdjęcie: Opoka
Im delikatniejsza będzie obróbka termiczna, tym jajko zostanie podane w zdrowszej postaci – tłumaczy dr Agata Kiciak z zakładu technologii i oceny jakości żywności w katedrze dietetyki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego.
Powiązane
Komentarz do Ewangelii, 8 sierpnia 2025
21 minut temu
Modlitwa (nie tylko) o świcie [FELIETON]
48 minut temu
Papież ponownie pojedzie do Castel Gandolfo oraz Albano
2 godzin temu
Serwis Radia Watykańskiego, 7 sierpnia 2025
3 godzin temu
Ujawniono nieznany list Benedykta XVI. "Kres spekulacji"
3 godzin temu
Polecane
Nietypowe królestwo na niezwykłej wystawie
1 godzina temu